Плочи и ленти за писма

Плоча за букви и исклучувач на нацрт

Цените на енергијата никогаш не биле толку високи! Затоа сите сега се заинтересирани за заштеда на можности, исто така и во областа на заштитата од нацрт.

Единствени за нашите таблички со букви и ленти се четките со ленти отпорни на провев. Овие четки штедат енергија и спречуваат провевување, но не се затвораат целосно. Последново е важно бидејќи секоја куќа мора да биде вентилирана за снабдување со чист воздух и кислород.

И буквите отпорни на провев и лентите за провлекување моментално се многу барани. Ние обезбедуваме опсег од основна до повеќе декоративна, па дури и луксузна палета, и двете под наша door-line бренд и под приватна етикета. Ние можеме да ги набавиме овие целосно за вас во амбалажа за широка потрошувачка, но и одделно спакувани на големо во практични кутии.

Повеќето таблички со букви и ленти за врати со четки што ќе ги сретнете во кутии за заштеда на енергија, во продавници за хардвер и во градежни продавници се произведени од нас во Нијкерк, Холандија.

Ако сте и трговец на големо или мало, ве молиме контактирајте не за да разговараме за условите.