Производител индустриски четки за ленти

Заптивки со четки

Заптивките со четки се издржливи решенија за многу проблеми со запечатувањето. Со задоволство размислуваме заедно со вас да ја одредиме најсоодветната четка за запечатување за вашата апликација.

Четки

За заптивките на четките може да се користат различни влакна. Најчести се полипропилен, најлон и мешана коса (обично со коњско влакно).

Која четка е погодна за вас зависи, меѓу другото, и од апликацијата; против што сакаш да запечатиш? Дополнително, важни се влијанијата од околината, како што се температурата, влажноста, изложеноста на УВ светлина, фреквенцијата и интензитетот на употреба итн.

Покрај тоа, секако можни се различни дебелини и должини.

Нацрт ленти
Нацрт ленти
Заптивки со четки
Заптивки со четки
door-line подлога на отворено
door-line подлога на отворено
Четка-печат
Запечатете со четка со детали

Профили

Општо земено, заптивката со четка доаѓа со носач. Носач е профил со кој можете да го закачите заптивката на четката. Посакуваниот метод на монтирање одредува кој профил е соодветен: директно, нормално или со агол од 45 степени. Овие профили се лесни за инсталирање и обезбедуваат флексибилна и издржлива заптивка за практично секоја ситуација.

Боја

Повеќето профили се испорачуваат во алуминиум. Овие профили може да се елоксираат ако сакате. Ова е можно и во боја. Облогата во прав е можна во сите RAL бои. Прашајте ги можностите.

Удирање

Во профилите може да се дупчат и дупки. Прашајте ги можностите

Дали имате други желби? Повик or ни е-мејл. Можно е повеќе отколку што мислите. По желба, нашите четки со ленти може да се нарачаат и без алуминиумски профил.

Примери за практична примена

Стандардна од акции или прилагодување

Исто така, можно е да се обезбеди заптивка со четка без профил. Ние ги снабдуваме најчестите решенија (90-95%) како стандардни производи, често дури и од залиха! Дополнително, можеме да произведеме или развиеме кое било посакувано решение според вашите спецификации.

Со гордост можеме да кажеме дека нашите производи за заптивки со четки речиси никогаш не резултираат со поплака. Ако е така, можете да сметате на нас да го решиме.

Цени

Нашите стандардни производи може да се нарачаат поединечно преку door-line.com. Други услови важат за поголеми бројки, а исто така и за прилагодување. Цената на четката за ленти зависи од видот, количината на нарачката, транспортните трошоци и количината на пакување.

Во принцип, колку повеќе четки по купување, толку е поевтина цената по парче. Ова е поврзано со времето на поставување на машината за четкање.

Проблем или решение

Не размислуваме за проблеми, туку за решенија. Дали имате технички предизвик и дали четката може да понуди решение? Јавете ни се или е-пошта ни.