Ние сме производител на четки за ленти RiZZ bv.

Ние произведуваме четки за ленти во Нијкерк, Холандија од 1941 година. Во 2013 година го променивме нашето име од Gezu во RiZZ. Гезу стоеше за Gebroeders Zuiddam. Тие сè уште го поседуваат. RiZZ bv ги произведува четките за ленти, а RiZZ Plastics пластичните компоненти, на пример табличките со букви, во истата зграда. RiZZ е вистински семеен бизнис. Сакаме да воспоставиме долгорочни односи, и внатрешно и со нашите клиенти и добавувачи, засновани на почит и доверба. Одржливоста е важна за нас. Ова се рефлектира во издржливоста на нашите производи. Ќе откриете дека тие траат долго и не треба да се менуваат секој пат.

Нашите четки за ленти имаат различни примени. Четките со ленти често се користат за да се спречат нацрти под вратите, но можни се многу повеќе апликации. На пример, тие се користат покрај ескалаторите, за да ги држат птиците подалеку од под соларни панели или за запечатување на влезовите на каблите во машините.

Најпознатата апликација во Холандија често е апликацијата во таблички со букви. Многу холандски домаќинства имаат буквална табличка со заштита од провев од нас на внатрешната страна на вратата.

door-line
Под името на брендот door-line ние продаваме четки за ленти, таблички со букви, ленти за влечење на вратите и патосници за четки.

Повеќе информации можете да најдете на оваа веб-локација и на door-line. Со.

РиЗЗ
Под името на брендот RiZZ продаваме душеци и метли со ексклузивен дизајн. Ќе ги видите и четките со ленти во нашите душеци и метли на отворено од RiZZ. Токму поради овие четки со ленти овие производи не само што се убави, туку и многу функционални и издржливи.

Повеќе информации можете да најдете на оваа веб-страница и на rizz.дизајн.