80 години специјалист за пломби

против провев, влага, нечистотија, штетници итн.

на door-line четките за ленти се одржливо решение за вашиот проблем со запечатување.

Ние произведуваме ленти за четки во сите форми и големини за градежништво, реновирање и индустрија. Имаме стандардни решенија за многу проблеми со запечатување, кои се достапни од залиха. За конкретни ситуации, сакаме да размислуваме заедно со вас во сопствени решенија.

Поради сопственото производство во Нијкерк, Холандија, ние сме многу флексибилни и благодарение на нашето долгогодишно знаење и искуство можеме да ве советуваме професионално. Не размислуваме за проблеми, туку за решенија. Дали имате технички предизвик и дали четката може да понуди решение? Јавете ни се или е-пошта ни.

Заптивки со четки
Плочи со сандаче и нацрт ленти

Нацрт ленти и таблички од Letterbox

Произведуваме таблички за сандаче и ленти за провлекување со провев заштита за потрошувачки пазар.

Заштедата на енергија никогаш не била поактуелна како што е сега. Ние доставуваме производи за кутии за заштеда на енергија, продавници за хардвер и продавници за хардвер.

door-line нуди широк асортиман и секогаш го испорачува вистинското решение по вистинска цена.

нашите производи

Заптивки со четки

Заптивки со четки

Нацрт ленти

Нацрт ленти

Таблички со сандаче

Таблички со сандаче

Патосници за врата

Патосници на отворено